[PERCUMA] Wallpaper Dengan Menu Diet Ringkas

Tak payah cerita panjang, download wallpaper yang ada di post ini mengikut menu plan/jenis diet yang korang sedang amalkan, untuk memudahkan korang tidak lupa yang korang tengah jaga makan sekarang ini.

Dan list ini masih baru dan akan dikemaskini dari masa ke semasa jadi bookmark atau share di fb korang untuk park dan elak terlupa.

Nak lagi cepat, korang komen diet apa yang korang sedang buat sekarang ni, atau apakah senarai makan yang sesuai untuk isu diet korang, dan Shai reply komen/buatkan wallpaper untuk korang download.

*Shai tak pandai nak resize dan adjust wallpaper ni jadi pandai2 korang lah crop ke apa ya. Text tu semua Shai bagi tengah2 sebaik mungkin untuk memudahkan korang. Download sahaja terus dari dropbox link ini.

Tak cantik jangan komplen. XD

Ni baru peringkat awal. Bawa-bawa bersabar ya XD

Diet Atkins Fasa 1

Link 1 2 3 4 5

Diet Atkins Fasa 4

Link 1 2 3 4 5

Diet Paleo

Link 1 2 3 4 5

Diet Maintainence

Link 1 2 3 4 5

Diet Weightloss Normal

Link 1 2 3 4 5

 

*Extra: panduan “tak boleh” senang nak ingat.

Share pada kawan-kawan korang kalau ada yang nak kurus dengan ikhtiar ni ya.

Follow Kami di Media Sosial Ini:
Facebook Page
Instagram
Pinterest
RSS


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers like this: