Weightloss Workbook Ekstra Untuk Berpuasa

 

Adakah anda pernah alami masalah sebegini?

Alang-alang bulan puasa ni nak diet, tapi tak tahu nak makan apa dan macam mana caranya

Berdiet masa puasa, tapi berat naik jugak sebab tak tahan godaan dekat bazar ramadan -.-

Berat badan naik mendadak kebelakangan ini, stress sampai moody memanjang je

Cepat lembik bila puasa, walhal lagi 6 jam nak berbuka kottt

Jika anda ada masalah sebegini, jangan risau kerana ramai alaminya seperti anda. Kerana itu Weightloss Workbook Untuk Puasa ini dihasilkan, khusus untuk anda.

Apakah Weightloss Workbook Untuk Puasa Ni?

Ia adalah satu bentuk panduan mudah dan lengkap, yang Shai hasilkan khusus untuk mereka yang ingin berdiet untuk kurus ketika berpuasa, dengan selamat.

Panduan ini, Shai hasilkan daripada pengalaman sendiri, dan juga pengalaman konsultasi dan coaching (secara berbayar dan juga percuma melalui group whatsapp sebelum ini) yang rata-ratanya mengadu isu yang sama dalam berdiet ini:

Nak diet time puasa tapi selalunya kalah dengan godaan makanan yang ada dekat bazar ramadan juga XD

 

Apa Yang Saya Akan Dapat Dengan Panduan Kurus Ketika Berpuasa Ini Ya?

Kerana itu, panduan kurus special untuk bulan puasa ini, dihasilkan untuk memudahkan anda, dalam proses kurus ini. Dalam panduan 40++ mukasurat ini, anda akan dapat:

  1. Menu yang lengkap untuk anda ikuti sepanjang proses kurus, dengan menggunakan challenge mingguan untuk persediaan menjelang bulan puasa
  2. Tips-tips yang Shai sendiri amalkan dan kongsikan dalam mentee coaching sebelum ini, dalam cara mencapai cara membuang lebihan berat badan dengan cepat dan selamat. Dan khusus untuk bulan puasa nanti, challenge yang Shai rangka sendiri, dan test sendiri untuk puasa tahun lepas terbukti menjadi. 😀
  3. Jadual, pelbagai tools yang anda gunakan untuk rekod sepanjang proses kurus ini, seperti anda lihat di gambar ini:
Panduan yang dikongsi khusus untuk menyediakan anda lebih sihat, segar, dan aktif ketika bulan puasa nanti. Taklah lembik bila pukul 3 nanti XD

Saya Sesuai Ke Nak Gunakan Panduan Kurus Ini Shai?

Ya, jika anda ada ciri-ciri macam ni:

  • Anda cepat lembik dan semput pada waktu bulan puasa, berdasarkan pengalaman lepas
  • Berat badan anda naik mendadak kebelakangan ini, sebab makan yang tidak sihat dan teratur
  • Anda nak diet, tapi anda betul-betul tak tahu cara yang sesuai dengan tubuh dan situasi anda, lagi-lagi nak diet sewaktu berpuasa ni
  • Anda rasa letih takda tenaga, moody memanjang dan badan lenguh-lenguh
  • Anda save banyak workout challenge dekat facebook, resipi diet tapi tak pernah ikut/buat pun huhu..

Jika anda ada ciri-ciri sebegini, bererti panduan ini amat sesuai dengan anda. Yelah, sebab Shai pun pernah lalui sama seperti anda juga. 😀

Ada Extra Melalui Weightloss Workbook Untuk Puasa Ni Tau

1) Ia bukan sekadar satu panduan ja, kerana anda dapat extra lagi seperti konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk memahami penggunaan ebook ini (sebab nak pakai lama, untuk hasil berat badan yang kekal).

2)Panduan ini hanya beli sekali sahaja, dan anda download menggunakan link yang sama apabila Shai update ebook ini secara berkala (tak perlu bayar lagi untuk edisi baru). jadi lama-kelamaan pengunaan panduan ini bernilai 1 sen gitu juga sebenarnya.

Semua ciri-ciri dan manfaat dalam panduan ini, harganya hanya RM20 sahaja 😀

Bonus

Khusus untuk yang dapatkan siri Weightloss Workbook ini, anda boleh dapatkan panduan ekstra khas untuk berpuasa dengan harga RM10 sahaja (beli sekaligus dengan mana-mana siri Weightloss Workbook ini, bukan asing-asing ya).

Anda boleh baca lanjut mengenai cara untuk dapatkan penjimatan harga tersebut mengikut panduan yang sesuai dengan anda di gambar ini.

Siri Weightloss Workbook yang ada buat masa sekarang :D, Disediakan mengikut keperluan dan situasi yang dialami untuk memudahkan anda

Seperti panduan-panduan yang disediakan ini, Shai yakin, ia boleh menjadi ikhtiar terbaik untuk anda mendapatkan berat badan ideal ketika berpuasa, inshaa Allah sebelum raya.

Okeh, korang nak lembik lagi macam ni masa bulan puasa ke

Pilihan di tangan anda. Sampai bila anda nak  lihat berat anda semakin hari semakin naik dan lembik setiap kali berpuasa kan

Jika anda nak dapatkan kembali berat badan ideal seperti zaman muda-muda dulu dan lebih sihat daripada Ramadan lepas, Shai yakin, Weightloss Workbook Ekstra Untuk Berpuasa ini boleh bantu anda sebaiknya, sebagaimana ia membantu yang lain yang lain sebelum ini.

Baik Shai, Saya Beli Dan Shai Bantu Saya Ya

Untuk bermula, ikuti 2 langkah ini sahaja.

  1. Pembayaran sebanyak RM20 untuk Weightloss Workbook Ekstra Untuk Berpuasa ke akaun Maybank Shai 154101145584 atas nama Shaima bt Habiborrahman. Tulis butir pembayaran di butiran dalam portal online banking anda ‘nama anda‘ dan kod ‘WWPuasa’, serta emel mommycantiksado@gmail.com untuk pengesahan segera.
  2. Isikan butiran anda dalam form di bawah ini selepas pembayaran dibuat, dan Shai akan wassap korang untuk sesi kurus-mengurus hehe..
Untuk follow up melalui Whatsapp
Untuk panduan ini di emelkan kepada anda

Anda bersedia untuk boost puasa anda dengan panduan kurus ini?


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers like this: