Panduan Kurus: Weightloss Workbook Untuk Pelajar

Korang pernah alami masalah sebegini tak?

Nak diet, tapi tak tahu nak makan apa dan macam mana

Takut nak diet sebab rasanya kena ikat perut dan tahan lapar

Berat badan naik mendadak kebelakangan ini, stress sampai moody memanjang je

Cepat semput bila jalan jauh, dan cepat lenguh satu badan

Jika ada, jangan risau kerana ramai alaminya seperti anda. Kerana itu Weightloss Workbook Untuk Pelajar ini dihasilkan, khusus untuk anda.

panduan kurus, belajar, kurus cepat, selamatApakah Weightloss Workbook Untuk Pelajar Ni?

Ia adalah satu bentuk panduan mudah dan lengkap, yang Shai hasilkan khusus untuk mereka yang sibuk belajar, yang ingin mendapatkan berat badan ideal yang mantap dengan selamat.

Panduan ini, Shai hasilkan daripada pengalaman sendiri, dan juga pengalaman konsultasi dan coaching (secara berbayar dan juga percuma melalui group whatsapp sebelum ini) yang rata-ratanya mengadu isu yang sama dalam berdiet ini:

Sibuk belajar, sampai makan pun tak jaga

Tu baru sikit, belum kira stress dengan tugasan menimbun sampai makan pun tak teratur (banyak yang manis dan nasi yang banyak) sampai letih semacam dari biasa, badan lenguh-lenguh, sembelit mahupun gastrik.

Betul kan? Shai dulu pernah debab jugak masa kat uni haha. Bila dah masuk hospital (sebab makan fast food dan tak sihat sejak kecil), memang tobat terus.

Apa Yang Saya Akan Dapat Dengan Panduan Kurus Ni Ya?

Kerana itu, panduan kurus special untuk yang masih belajar ini, dihasilkan untuk memudahkan anda, dalam proses kurus ini. Dalam panduan 80++ mukasurat ini, anda akan dapat:

  1. Menu yang lengkap untuk anda ikuti sepanjang proses kurus, tamabahan dengan panduan ketika makan di luar, menu atkins fasa 1, serta panduan berdiet ketika berpuasa.
  2. Tips-tips yang Shai sendiri amalkan dan kongsikan dalam mentee coaching sebelum ini, dalam cara mencapai cara membuang lebihan berat badan dengan cepat dan selamat
  3. Rutin senaman yang sesuai dengan situasi dan kesibukan anda, tanpa menganggu urusan kerja anda (malah lagi bantu anda cekap adalah)
  4. Jadual, pelbagai tools yang anda gunakan untuk rekod sepanjang proses kurus ini
  5. Konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk mencari penyelesaian kurus untuk anda dengan lebih terperinci
turun 10kg, turun 5kg, kurus dengan cepat
Antara isi kandungan panduan kurus untuk korang. Disediakan selengkapnya agar mudahkan korang rujuk dalam hp korang ja

Saya Sesuai Ke Nak Gunakan Panduan Kurus Ini?

Ya, jika korang ada ciri-ciri macam ni:

  • Anda seorang yang sebahagian masa habis di untuk belajar
  • Berat badan anda naik mendadak kebelakangan ini, sebab makan yang tidak sihat dan teratur
  • Anda nak diet, tapi anda betul-betul tak tahu cara yang sesuai dengan tubuh dan situasi anda
  • Anda rasa letih takda tenaga, moody memanjang dan badan lenguh-lenguh
  • Anda save banyak workout challenge dekat facebook, resipi diet tapi tak pernah ikut/buat pun huhu..

Jika anda ada ciri-ciri sebegini, bererti panduan ini amat sesuai dengan anda. Yelah, sebab Shai pun pernah lalui sama seperti anda juga. 😀

Kalau korang masih ada yang tak jelas, boleh aja komen di bawah dan admin akan reply dengan segera. 😀

Belajar ni memang penat dengan tercongok depan laptop sepanjang hari, namun dengan mengubah sedikit cara kita makan dan aktiviti kita hari-hari pasti akan hilang rasa penat dan nak belajar pun cepat tangkap

Ada Extra Melalui Weightloss Workbook Untuk Pelajar  Ni Tau

1)Ia bukan sekadar satu panduan ja, kerana anda dapat extra lagi seperti konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk memahami penggunaan ebook ini (sebab nak pakai lama, untuk hasil berat badan yang kekal).

2)Panduan ini hanya beli sekali sahaja, dan anda download menggunakan link yang sama apabila Shai update ebook ini secara berkala (tak perlu bayar lagi untuk edisi baru). jadi lama-kelamaan pengunaan panduan ini bernilai 0 sen juga sebenarnya.

3) (TAWARAN BOLEH TAMAT BILA-BILA MASA) Dan anda boleh claim refund RM20 semula jika anda berikan testimoni/feedback kepada Shai dalam masa 30 hari.

syaratnya akan Shai emelkan sekali dengan pembelian ebook ini, untuk mudahkan korang 😀

Okeh, Saya Nak Beli Panduan Kurus Ini, Berapakah Harganya?

Harga untuk panduan lengkap ini, hanya RM40 sahaja, sekali bayar. Dan anda boleh claim refund RM20 semula jika anda berikan testimoni/feedback penggunaan panduan ini kepada Shai dalam masa 30 hari*.

Bonus

Khusus untuk yang dapatkan siri Weightloss Workbook ini, korang boleh dapatkan panduan ekstra khas untuk berpuasa dengan harga RM10 sahaja (beli sekaligus, bukan asing-asing ya).

Jadi dengan harga panduan tersebut dengan siri Weightloss Workbook hanya RM50 sahaja berbanding RM60 jika beli asing-asing.

Pilihan ada kat tangan korang. Sampai bila nak tengok berat badan semakin naik membuncit ye dok

Jika anda nak dapatkan kembali berat badan ideal seperti zaman muda-muda dulu, Shai yakin, Weightloss Workbook Untuk Pelajar boleh bantu anda sebagaimana ia membantu yang lain yang lain sebelum ini.

Baik Shai, Saya Beli Dan Shai Bantu Saya Ya

Untuk bermula, ikuti 2 langkah ini sahaja.

  1. Pembayaran sebanyak RM40 untuk Weightloss Workbook|Pelajar (atau RM50 jika anda dapatkan sekali Panduan Ekstra Untuk Puasa) ke akaun Maybank Shai 154101145584 atas nama Shaima bt Habiborrahman. Tulis butir pembayaran di butiran dalam portal online banking andanama anda‘ dan kod ‘WWPelajar’, serta emel mommycantiksado@gmail.com untuk pengesahan segera.
  2. Isikan butiran anda dalam form di bawah ini selepas pembayaran dibuat, dan Shai akan wassap korang untuk sesi kurus-mengurus hehe..

Korang ready nak kurus tahun ni? 😉

Untuk follow up melalui Whatsapp
Untuk panduan ini di emelkan kepada anda
Harga tawaran RM10 hanya ketika pembelian sekali dengan Weightloss Workbook Ibu Menyusu ini sahaja

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers like this: