Panduan Kurus: Weightloss Workbook Untuk Yang Bekerja

 

Cer lihat senarai ini, adakah anda alami masalah sebegini?

Takut nak diet sebab kena ikat perut dan tahan lapar

Berat badan naik mendadak kebelakangan ini, stress sampai moody je

Ada masalah kesihatan akibat daripada pemakanan yang tak betul

Banyak kerja bos yang bagi, bila masa nak dietnya??

Jika anda ada masalah sebegini, jangan risau kerana ramai alaminya seperti anda.  Kerana itu Weightloss Workbook Untuk Yang Bekerja ini dihasilkan, khusus untuk anda.

Apakah Weightloss Workbook Untuk Yang Bekerja Ni?

Ia adalah satu bentuk panduan mudah dan lengkap, yang Shai hasilkan khusus untuk mereka yang sibuk bekerja, yang ingin mendapatkan berat badan ideal yang mantap dengan selamat.

Panduan ini, Shai hasilkan daripada pengalaman sendiri, dan juga pengalaman konsultasi dan coaching (secara berbayar dan juga percuma melalui group whatsapp sebelum ini) yang rata-ratanya mengadu isu yang sama dalam berdiet ini:

Sibuk bekerja, sampai makan apa pun tak jaga

Tu baru sikit, belum kira stress dengan tugasan menimbun, kena pergi outstation/fieldwork sampai makan pun tak teratur (banyak yang manis dan nasi yang banyak) sampai letih semacam dari biasa, badan lenguh-lenguh, sembelit mahupun gastrik.

Apa Yang Saya Akan Dapat Dengan Panduan Kurus Untuk Yang Bekerja Ni Ya?

Kerana itu, panduan kurus special untuk yang bekerja ini, dihasilkan untuk memudahkan anda, dalam proses kurus ini. Dalam panduan 90++ mukasurat ini, anda akan dapat:

  1. Menu yang lengkap untuk anda ikuti sepanjang proses kurus, tamabahan dengan panduan ketika makan di luar, menu atkins fasa 1, serta panduan berdiet ketika berpuasa.
  2. Tips-tips yang Shai sendiri amalkan dan kongsikan dalam mentee coaching sebelum ini, dalam cara mencapai cara membuang lebihan berat badan dengan cepat dan selamat
  3. Rutin senaman yang sesuai dengan situasi dan kesibukan anda, tanpa menganggu urusan kerja anda (malah lagi bantu anda cekap adalah)
  4. Jadual, pelbagai tools yang anda gunakan untuk rekod sepanjang proses kurus ini
  5. Konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk mencari penyelesaian kurus untuk anda dengan lebih terperinci
Antara isi kandungan panduan kurus khusus untuk yang berkerja. Ada 90++ muka surat juga, disediakan selengkapnya untuk anda 😀

Adakah Saya Sesuai Nak Gunakan Panduan Kurus Ini?

Ya, jika anda ada ciri-ciri berikut:

  • Anda seorang yang sebahagian masa habis di tempat kerja dan pulang ke rumah keletihan (kalau ibu/isteri, nak uruskan rumah pula)
  • Berat badan anda naik mendadak kebelakangan ini, boleh kata sejak selepas bersalin lagi
  • Ada bahagian yang berselulit, kulit mengelupas, dan/atau gatal-gatal
  • Anda rasa letih takda tenaga, moody memanjang
lenguh badan
Tips untuk badan anda tidak lenguh dan keletihan lagi, disediakan dalam panduan kurus ini. Kredit: Steemit.com
  • Anda nak diet, tapi anda betul-betul tak tahu cara yang sesuai dengan tubuh dan situasi anda
  • Anda save banyak workout challenge dekat facebook, resipi diet tapi tak pernah ikut/buat pun

Jika anda ada ciri-ciri sebegini, bererti panduan ini amat sesuai dengan anda. Yelah, sebab Shai pun pernah lalui sama seperti anda juga. 😀

Sekiranya anda seorang ibu dan masih menyusu, panduan kurus ini lebih sesuai untuk anda kerana Shai sediakan menu kurus, tanpa menganggu proses penyusuan. Klik sini untuk info lanjut.

Ada Extra Melalui Weightloss Workbook Untuk Yang Bekerja Ni Tau

1)Ia bukan sekadar satu panduan ja, kerana anda dapat extra lagi seperti konsultasi dengan Shai pada peringkat awal, untuk memahami penggunaan ebook ini (sebab nak pakai lama, untuk hasil berat badan yang kekal).

2)Panduan ini hanya beli sekali sahaja, dan anda download menggunakan link yang sama apabila Shai update ebook ini secara berkala (tak perlu bayar lagi untuk edisi baru). jadi lama-kelamaan pengunaan panduan ini bernilai 1 sen gitu juga sebenarnya.

3) (TAWARAN BOLEH TAMAT BILA-BILA MASA) Dan anda boleh claim refund RM20 semula jika anda berikan testimoni/feedback kepada Shai dalam masa 30 hari.

panduan kurus, turun 5kg, turun 10kg
syaratnya akan Shai emelkan sekali dengan pembelian ebook ini, untuk memudahkan anda 😀

 

Panduan kurus yang khas untuk diamalkan ketika berpuasa, agar anda dapat menurunkan berat badan dengan selamat

Okeh, Saya Nak Beli Panduan Kurus Ini, Berapakah Harganya?

Harga untuk panduan lengkap ini, hanya RM40 sahaja. Sekali bayar. Boleh claim balik RM20.

Khusus untuk yang dapatkan siri Weightloss Workbook ini, anda boleh dapatkan panduan ekstra khas untuk berpuasa dengan harga RM10 sahaja (beli sekaligus, bukan asing-asing ya).

Jadi dengan harga panduan tersebut dengan siri Weightloss Workbook hanya RM50 sahaja berbanding RM60 jika beli asing-asing. 😀

Klik sini untuk info lanjut, mengenai panduan ekstra khusus berpuasa.

Pilihan di tangan anda di saat ini. Sampai bila anda nak duduk di tempat kerja dan lihat berat anda semakin hari semakin naik

Inshaa Allah, Shai yakin panduan ini boleh menjadi ikhtiar terbaik untuk menyelesaikan isu berat badan anda, sebagaimana ia telah membantu orang lain sebelum ini dengan isu yang sama.

Baik Shai, Saya Beli Dan Shai Bantu Saya Ya

Pembayaran sebanyak RM40 untuk Weightloss Workbook Untuk Yang Bekerja (atau RM50 jika anda dapatkan Panduan Esktra Berpuasa) ke akaun Maybank Shai 154101145584 atas nama Shaima bt Habiborrahman. Mohon ditulis butir pembayaran ‘nama anda‘ dan kod ‘WWKerja” di portal online banking anda, serta emel mommycantiksado@gmail.com untuk pengesahan segera.

Untuk follow up melalui Whatsapp
Untuk panduan ini di emelkan kepada anda
Harga tawaran RM10 hanya ketika pembelian sekali dengan Weightloss Workbook Ibu Menyusu ini sahaja

Anda bersedia?


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers like this: