Koleksi Ayat Motivasi Untuk Semangat

Motivasi untuk maintain berdiet dan senaman itu pasti dan jangan risau, tu tak buatkan korang lembik atau tisu. Sebab kuncinya untuk jadikan rutin baru ini sebagai habit yang kita dah biasa, jadi kaedah motivasi ni sedikit sebanyak akan push kita untuk kekal komited dengan cara hidup baru, betul tak?

Jadi baca setiap quote ini, dan sematkan dalam minda korang. lagi baik, save dalam hp terus dan tatap hari2 hari. You can do it! 😀

Take care of your body. It’s the only place you have to live.

– Jim Rohn

Jangan kata dua minggu, 3-5 hari pun boleh mula nampak perubahan beb
Ada orang lain bersenam dan berusaha nak dapatkan target berat badannya. Kita?

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

— Jim Ryun

Harga pelaburan tu akan dilihat bila kita sakit nanti..Mintak jauhkan lah

Unless you puke, faint, or die, keep going.

– Jillian Michaels

Berapa ramai – termasuk yang sedang baca ni – diet dah kelaut, rutin senaman terabur?
Buat 10 minit pun takpa. Janji ada.

“The clock is ticking. Are you becoming the person you want to be?”

— Greg Plitt, fitness model

Tunggu apa lagi? 😀

Alang2 dah semangat, baca post sini untuk tambahan ilmu:



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.