Tag: tips kurus

5 ciri-ciri orang yang dah kurus, maintain kurus

5 ciri-ciri orang yang dah kurus, maintain kurus

Siapa tak nak kalau dah capai target berat badan, akan maintain dengan berat badan tersebut? Namun yang membezakan orang dah kurus dan kekal dengan berat badan tersebut, berbeza dengan orang yang dah kurus lepas tu berat dia naik balik. Baca lanjut untuk tahu sebab apa. […]

5 Tips Untuk Reset Balik Diet Selepas Raya

5 Tips Untuk Reset Balik Diet Selepas Raya

Post ini khusus untuk mereka yang dah lemau dah terlajak jauh dari yang berdiet sebelum ini, atau yang nak mulakan diri nak jaga makan balik lepas melantak tak ingat dunia masa raya. Seriuslah, memang mustahil ya amat nak berdiet time raya kan? Semoga tips yang […]

10 Tips Untuk Kekal Kurus

10 Tips Untuk Kekal Kurus

Selalu baca (atau alami sendiri) lepas kurus mesti datang balik berat badan kan? Adakah memang macam tu takdirnya, atau ada tips untuk kekal kurus, lepas tu maintain kurus juga? Ia tak mustahil. Memang boleh lepas kurus, kita boleh kekal kurus. Tabiat: Tips Untuk Kekal Kurus […]