Tag: turun berat badan

Penurunan Berat Sampai 10kg Sebulan, Bagus Ke?

Penurunan Berat Sampai 10kg Sebulan, Bagus Ke?

Biasa tengok produk yang tawarkan hasil penurunan berat berkilo dalam seminggu sebulan ja kan? Walaupun dengan gambar testimoni yang tunjukkan perbezaan ketara yang biasa buat kita terliur tengok, kita terfikir jugak adakah bagus kesannya untuk kita? Contoh penurunan berat laju yang dimaksudkan di sini adalah…

Kulit menggeleber selepas kurus tak nanti?

Kulit menggeleber selepas kurus tak nanti?

Ni mesti antara isu yang korang terfikir kan? Ye lah, apa jadi dengan kulit jika menggeleber selepas kurus nanti? Mana tak nya, bila badan dah makin slimn, ap[a jadi dengan kulit yang berlebihan tu nanti? Mengapa keadaan kulit menggeleber selepas kurus berlaku? Isu ini berlaku…

Boleh Ke Saya Nak Diet Sekejap Je?

Boleh Ke Saya Nak Diet Sekejap Je?

Kalau boleh, kita semua nak diet sekejap untuk dapatkan balik berat target kita, dan lepas tu makan macam biasa ja kan? Dalam dunia ideal, best sangat kalau dapat macam tu. Hakikatnya? Nak Berdiet Ke Tak Ye Perkataan diet itu sendiri ada stigma yang tak berapa…

Senarai Fat Burner Yang Boleh Ditambah Dalam Diet

Senarai Fat Burner Yang Boleh Ditambah Dalam Diet

Dalam banyak-banyak senarai fat burner yang boleh ditambah dalam diet, yang mana yang sesuai untuk kita? Sebab fat burner ni antara salah satu benda yang popular dalam aspek kurus ni. Biasanya untuk mereka yang memerlukan hasil cepat dan/atau yang metabolisme dah perlahan sangat-sangat maka perlu…

Pages: 1 2